FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBSHOPBAN (jelenleg ez az opció még nem elérhető)

A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül kiegyenlítheti a bankkártyájával az Barion bankkártyás fizetési móddal. Válassza a Barion bankkártyás fizetési módot, majd a rendelés után a Barion bankkártyás rendszerén keresztül az oldal kérésének megfelelően adja meg a fizetéshez használni kívánt kártya adatait.

BANKI ELŐREUTALÁS

A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre bankszámlaszámunkra banki átutalással is befizetheti. A megrendelést csak az összeg beérkezése után adjuk fel.

Számlatulajdonos: Nők Világa Kft.
Bankszámlaszám: K&H Bank 10400212-50526886-76681008

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát e-mailben is elküldjük a megrendelés teljesítésekor és a csomag is tartalmazza.

UTÁNVÉTELES FIZETÉS

A megrendelt termékek árát, a szállítás költségét és az utánvétel díját egy összegben, a kézbesítőnél (készpénzben ) vagy a választott GLS CsomagPonton kell kiegyenlíteni. Az utánvétel díja minden esetben +350 Ft, ezt a díjat a webshop rendszere automatikusan hozzászámítja a végösszeghez. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

0