SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Szállítási információ

A szállítást a GLS futárszolgálat és a Csomagküldő végzi. A lenti szállítási költségek belföldi szállítás esetén érvényesek.

1. Szállítási idő

A szállítás várható ideje 3-5 munkanap. A csomagfeladásról e-mail értesítést kapsz, és általában a feladástól számított másnapra meg is érkezik a rendelésed.
Ha az előreutalásos fizetési módot választod, a csomagodat azután küldjük, hogy az összeg beérkezett a számlánkra. Utánvételes vagy bankkártyás fizetésnél a rendelés napján vagy a következő napon feladjuk a csomagot.

2. GLS házhozszállítás/ GLS csomagpontra

Vedd át a csomagodat kényelmesen, az otthonodban!
• Díja: 1290 Ft
• Fizetési módok: előreutalás vagy bankkártyás fizetés a webshopban ingyenes, utánvét készpénzzel fizetéssel a futárnál (az utánvét díja: +350 Ft)
Kézbesítés: munkanapokon általában a 8–20 óra közötti időszakban történik, a futárszolgálat értesítése, illetve egyeztetés alapján. A futár előre jelzi az érkezését, amennyiben mégsem sikerülne a kézbesítés, hagy egy értesítőt a kézbesítési kísérletről és előzetes telefonos egyeztetés után új időpontban, újra kézbesíti a csomagot.

3. Ingyenes szállítás

A 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes. A rendelés összege az esetlegesen adott kedvezmény értékével együtt számítandó. Az ingyenes szállítási mód esetén is választhatod bármelyik GLS CsomagPontra szállítást a GLS csomagpont-ingyenes opció kiválasztásával.

4. Csomagolás

Egyszerű, feliratmentes papírdobozokban. Így akár a munkahelyedre is kérheted a csomagot!

5. Elállás joga

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgáld meg, és ha esetleg sérülést észlelsz a termékeken, kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól vagy a csomagfelvétel helyén. Ez esetben ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

0