Gyerek fogkefe bambuszból – 4 db-os kiszerelés

4 790 Ft

A Pandoo bambusz fogkeféje 100%-ban biológiailag lebomló alapanyagból készült,vegán termék!

Csomagolása műanyagmentes és  újrahasznosított papírdoboz!

A bambusz fogkefe használatával csökkenthetjük a műanyag hulladékot, mert a termék 100 %-ban biológiailag lebomlik.

A fogkefe sörtéje: Medium, azaz közepes keménységű

Becslések szerint 3,5 milliárd műanyag fogkefét értékesítenek évente. Ezeknek a fogkeféknek a nagy részét nem hasznosítják újra, és károsak a környezetünkre. A hulladéklerakókba, a tengerbe vagy a környezetünkbe kerülnek, ahol több száz évig nem bomlanak le. Bambusz fogkefe, ésszerű alternatíva, a műanyag fogkeféknek: . A bambuszfogantyú kényelmes, penészgátló és a komposztba dobható.

bambuszból készült

– vegán

-állatkísérlet mentes

Figyelem! Az orvosok ajánlása szerint a fogkeféket 2-3 havonta érdemes lecserélni, mert a sörték között megtelepedhetnek a baktériumok!

A fogkefe mérete:  -14,5 cm hosszú  gyermekek számára.

A csomag kiszerelése: 4 darab

35 készleten

Leírás

A Pandoo bambusz fogkefe, a hagyományos műanyag és fa fogkefék környezetbarát alternatívája. Nem csak az egyedi természetes fa hatás teszi szimpatikussá, de stabil és kiváló minőségű megmunkálás is jellemzi.
Teljesen természetes bambuszból készül és vegán. Ezen kívül vegyszer- és festékanyag mentes, illat és íz semleges.        A bambusz, mint nyersanyag antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, ez által ellensúlyozza a baktériumok kialakulását és elősegíti az egészséges száj- és fog​​higiéniát. A kiváló minőségű sörték biztosítják az optimális tisztítási eredményt, a fehér fogakat és az egészséges fogínyt. Mindennapos használata eltávolítja a felületi elszíneződéseket és védi az ínyt. A közepesen puha sörték (100% nylon)  gyengédek a fogínyhez és a fogakhoz, így tökéletesen alkalmas a száj és fogak tisztán tartására.
Ez az ökológiai anyagból készült termék műanyag-mentes, újrahasznosítható külső csomagolásban kapható. A fogkefe nyele és csomagolása is 100% -ig biológiailag lebomló.
A bambusz egy természetes és gyorsan megújuló, fenntartható erőforrás.
Figyelmeztetés: A fogorvosok javaslatára érdemes a fogkeféket kb. 2-3 havonta cserélni a megbízható tisztítási eredmény érdekében. Ennek oka az, hogy a sörtéken és azok között baktériumok szaporodhatnak.
Tárolás: A kefét mindig fejjel felfelé helyezze a fogkefecsészébe! Így a sörték jobban tudnak száradni, és a baktériumok sem tudnak olyan gyorsan szaporodni, mint egy nedves kefénél.

További információk

Darab

1 db, 4 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerek fogkefe bambuszból – 4 db-os kiszerelés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0